<
Schliessen
Schliessen

Prečo je učenie sa nemčiny investíciou, ktorá sa opatrovateľom oplatí

Učenie sa nemčiny Vám pomôže nielen v profesionálnej, ale aj v osobnej oblasti. Ako opatrovateľke pracujúcej v Nemecku je Vám zrejmé, že dobrá komunikácia posilňuje dôveru s ľuďmi, o ktorých sa staráte a zároveň Vám poskytuje väčšiu istotu. Tu si môžete prečítať, prečo sa to oplatí aj z finančného hľadiska a prečo Vám osobne prospeje lepšia znalosť jazyka.

Prečo je nemčina v starostlivosti dôležitá?

V opatrovateľskej práci je jasná a efektívna komunikácia nevyhnutná na vybudovanie dôverného vzťahu a pochopenie individuálnych potrieb. Ak sa opatrovatelia naučia nemecký jazyk, môžu komunikovať ľahšie a bezprostrednejšie, čo vedie k zlepšeniu kvality starostlivosti. Všetci zúčastnení tak získajú väčšiu istotu. Môžete oveľa lepšie komunikovať a lepšie spoznať ľudí, s ktorými ste v kontakte. Koniec koncov, ide aj o výmenu názorov, rozhovory a radosť z toho, čo robíte. Ak sa dokážete vyjadrovať bez väčších ťažkostí, všetko bude pre Vás oveľa jednoduchšie.

Prečo je učenie sa nemčiny dôležité pre Vás a celú Vašu budúcnosť?

Viete dobre po nemecky? To je úžasné! To sa páči aj mnohým rodinám a potenciálnym klientom. Väčšina z nich chce opatrovateľov s dobrou znalosťou nemčiny  a túto kvalitnú vlastnosť môžete využiť pri komunikácii o cene. Skúsenosti ukazujú, že opatrovatelia s dobrou znalosťou nemčiny sú preferovaní, aj keď za nich potenciálni klienti zaplatia viac. Učenie nemčiny sa Vám preto v pravom zmysle slova oplatí. Okrem toho ovládanie nemeckého jazyka zvyšuje Vaše sebavedomie a môže zlepšiť Vaše možnosti profesionálneho a osobného rozvoja aj v iných oblastiach.

Podporujeme vás!

Všimnete si: S každou prácou, ktorú v Nemecku dokončíte a s trochou odhodlania sa budete časom zlepšovať. Buďte k sebe trpezliví. Učenie sa nového jazyka si vyžaduje prax! V spoločnosti Hausengel prikladáme veľký význam tomu, aby sme opatrovateľom poskytli čo najlepšiu podporu a povzbudenie. Preto ponúkame finančnú podporu vo výške 75 eur na kurzy nemčiny a podporujeme výmenu medzi záujemcami o nemčinu v rámci našich skupín na Facebooku. Povzbudzujeme Vás, aby ste investovali do svojho jazykového vzdelávania. Určite to nebudete ľutovať!

Vedeli ste, že všetci zamestnanci našich kancelárií v každej z našich medzinárodných pobočiek hovoria veľmi dobre nemecky? Takže presne vieme, čo je dôležité. Naše odporúčanie: zostaňte naladení! Tešíme sa, že Vás budeme na tejto ceste sprevádzať.

Ak ste s nami spokojní, odporúčte nás ostatným a získajte bonus 200,- € za Vaše odporúčanie!

Zabezpečte si prémiu teraz!