<
Schliessen
Schliessen

Hausengel už aj na slovenskom trhu!

Hausengel už 17 rokov úspešne pôsobí v oblasti takzvanej „24-hodinovej opatery“ v Nemecku. Spoločnosť sa teraz rozhodla uplatniť svoje bohaté skúsenosti aj na slovenskom trhu.

Odteraz je komplexná ponuka Hausengel pre opatrovateľov dostupná na celom Slovensku. Náš slovenský tím je tu pre každého, kto má záujem. Dôležité je, že Hausengel ponúka na Slovensku rovnaké opatrovateľské služby, aké ponúka opatrovateľkám z iných európskych krajín už takmer dve desaťročia: komplexné, podrobné a objektívne poradenstvo, profesionálne sprostredkovanie zákaziek, balík nemeckých poistení, bezplatné školenia, podporu špecializovaného poradenského tímu, 24-hodinovú dostupnosť na núdzovom čísle, širokú sieť profesijných kontaktov, prevzatie celej byrokracie a vyžiadanie všetkých potrebných dokladov pre opatrovateľov.

Hausengel už aj na slovenskom trhu

„Mali sme veľký záujem o rozšírenie dostupnosti našej ponuky služieb aj na územie Slovenska. Opatrovatelia zo Slovenska tak tiež môžu ťažiť z našich bohatých skúseností v oblasti sprostredkovnia. Teraz vieme ponúknuť aj im jedinečnú pridanú hodnotu,“ vysvetľuje Simon Wenz, konateľ spoločnosti Hausengel Holding AG. „Blízkosť Nemecka nielenže uľahčuje opatrovateľom cestovanie na zákazku, ale robí aj samotné prijatie práce oveľa atraktívnejším.“

Našich slovensky hovoriacich koordinátrov môžete telefonicky kontaktovať od pondelka do piatku od 8:30 do 17:30 na čísle: +421 2 33 215 598. Sme tu pre Vás!

Ak ste s nami spokojní, odporúčte nás ostatným a získajte bonus 200,- € za Vaše odporúčanie!

Zabezpečte si prémiu teraz!